
Risotta FAJNA PASTA
Uvařte si dokonalé italské risotto

Risotto s hřibem smrkovým, risotto špenátové a risotto s lesními hříbky
Receptura
zůstává italská, základní surovina také - nejlepší risottová rýže Carnaroli.
Do voňavých houbových risott jsme
použili certifikované
houby z Beskyd.
Barevné risotto ze zdravého špenátu vám jistě také
zachutná.
rýže CARNAROLI
Nejlepší rýže na pravé italské risotto

Rýže Carnaroli má dlouhá, velká, baculatá zrna. Zrna při vaření uvolňují velké množství škrobu a zároveň si uchovávají pevné jádro, rýže tak po vaření zůstane "al dente".
Risotto připravené z rýže
Carnaroli je krémovější a je i chuťově o třídu lepší
(díky velkému obsahu škrobu, který na sebe
váže aroma a chuť všech přísad).
Tato rýže je pro svou snadnou přípravu doporučována i naprostým začátečníkům, protože se nerozvaří.
Rýže Carnaroli se pěstuje na severozápadě Itálie. Říká se jí také "královna rýže" nebo "kaviár mezi
rýžemi" - pro její špičkovou kvalitu a vzácnost.
