Risotta FAJNA PASTA
Uvařte si dokonalé italské risotto

Risotto s hřibem smrkovým, risotto špenátové a risotto s lesními hříbky
Receptura zůstává italská, základní surovina také - nejlepší risottová rýže Carnaroli.
Do voňavých houbových risott jsme použili certifikované houby z Beskyd.
Barevné risotto ze zdravého špenátu vám jistě také zachutná.

rýže CARNAROLI

Nejlepší rýže na pravé italské risotto

Risotto je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete. Abyste si mohli tuto skvělou pochoutku uvařit i u vás doma, je zapotřebí především správně zvolená rýže. Za nejlepší rýži na pravé italské risotto je považována rýže Carnaroli.

Rýže Carnaroli má dlouhá, velká, baculatá zrna. Zrna při vaření uvolňují velké množství škrobu a zároveň si uchovávají pevné jádro, rýže tak po vaření zůstane "al dente".

Risotto připravené z rýže Carnaroli je krémovější a je i chuťově o třídu lepší (díky velkému obsahu škrobu, který na sebe váže aroma a chuť všech přísad).

Tato rýže je pro svou snadnou přípravu doporučována i naprostým začátečníkům, protože se nerozvaří.

Rýže Carnaroli se pěstuje na severozápadě Itálie. Říká se jí také "královna rýže" nebo "kaviár mezi rýžemi" - pro její špičkovou kvalitu a vzácnost.

Uvařte si Risotta FAJNA PASTA