Risotta FAJNA PASTA
Uvařte si dokonalé italské risotto
Risotto s hřibem pravým, risotto špenátové, risotto s lesními hříbky, risotto brokolicové, risotto se sušenými rajčátky.
Receptura
zůstává italská, základní surovina také - nejlepší italská risottová rýže.
Do voňavých houbových risott jsme
použili certifikované
houby z Beskyd.
Barevné risotto ze zdravého špenátu, risotto brokolicové, nebo risotto se sušenými rajčátky vám jistě také
zachutná.
Nejlepší rýže na pravé italské risotto
Nejlepší rýže na risotta mají dlouhá, velká, baculatá zrna. Zrna při vaření uvolňují velké množství škrobu a zároveň si uchovávají pevné jádro, rýže tak po vaření zůstane "al dente".
Risotto připravené z italské rýže
je krémovější a je i chuťově o třídu lepší
(díky velkému obsahu škrobu, který na sebe
váže aroma a chuť všech přísad).
Rýže jsou pro svou snadnou přípravu doporučována i naprostým začátečníkům, protože se nerozvaří.